Manşetler

Buradasın: Biyografi » Tiyatro - Oyuncu » Ayça Bingöl Kimdir? Resimleri ve Biyografisi
 

Ayça Bingöl Kimdir? Resimleri ve Biyografisi

Reklam

Ayça Bingöl Kimdir? Resimleri ve Biyografisi

Ayça Bingöl, İstanbulda 1975 yılında hayata gözlerini açmıştır. Ayça Bingöl, 1998de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında "Tiyatro Bölümü" okuyup, mezun olmuştur. Ayça Bingöl, Dormen Tiyatrosunda 1996da profesyonel oyunculuğa ilk adımlarını atmıştır.

1998 ve 2000 lerde "Tiyatro Forada" misafir oyuncu olarak hizmet vermiştir.
Ayça Bingöl, reklam filmlerinde, sinema ve dizilerde roller almaya başlamıştır.
Bunların yanı sıra Ayça Bingöl, seslendirme sanatçılığıda yapmıştır.
Ayça Bingöl, Yeditepe Oyuncularının bulunduğu kadroda yer almıştır.
Ayça Bingöl, "Bana Bir Picasso Gerek" oyununda 2007 ve 2008 senelerinde "Duru Tiyatroya"
katılmıştır.


Ayça Bingölün sahip olduğu ödüller:

    6. Tiyatro Tiyatro Ödülleri: Yılın Kadın Oyuncusu -Bana Bir Picasso Gerek - Duru Tiyatro 2008
    Afife Jale Tiyatro Ödülleri: Yılın en başarılı kadın oyuncusu - Bana Bir Picasso Gerek - Duru Tiyatro 2008
    Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri: Yılın en iyi kadın oyuncusu - Bana Bir Picasso Gerek - Duru Tiyatro 2008
    16. Çırağan Lions Ödülleri : Yılın en iyi kadın oyuncusu - Nehrin Solgun Yüzü - Tiyatro Stüdyosu 2009


Ayça Bingölün rol aldığı tiyatro oyunları:

  •     Nehrin Solgun Yüzü
  •     Bana Bir Picasso Gerek
  •     Paramparça
  •     Tıpkı Sen Tıpkı Ben
  •     Klakson, Borazan ve Bırtlar
  •     Bugün Git Yarın Gel
  •     Yukarıda Biri mi Var
  •     Zafer Madalyası
  •     Olacak Şey Değil
  •     Kare As
  •     Oyun Karıştı



Ayça Bingölün Filmografisi:

  •     Melekler ve Kumarbazlar -2009
  •     Sonsuz (film) -2009
  •     Küçük Kadınlar- 2009
  •     İki Aile - 2008
  •     Bıçak Sırtı -2008
  •     Hayat Kavgam - 2007
  •     Tramvay (Film) - 2006
  •     Taşların Sırrı - 2006
  •     Yadigar - 2004
  •     Anne Babamla Evlensene - 2002
  •     Gözlük - 2000
  •     Evdeki Yabancı - 2000
  •     Sır Dosyası - 1999



Ayça Bingöl - Seslendirme Çalışmaları:

  •     Yüzüklerin Efendisi-Liv Tyler(Arwen)
  •     Lost-Kate (TNT için seslendirildi)
  •     Buz Devri-Ellie
  •     Madagascar-Gloria
  •     Orman Çetesi-Gladys
  •     Kayıp Balık Nemo-Peach
  •     Kahraman İnekler
  •     Beowulf Angelina Jolie
  •     Taking Lives (Hayatın Benim) Angelina Jolie
  •     28 Week Later (28 Hafta Sonra)...Rose Byrne
  •     Peter Pan....Wendy
  •     Red Kit:Batiya Hucum....Miss Littletown
  •     Mr. Deeds (Kazara Zengin)...Winona Ryder
1. Resmi büyütmek için üzerine tıkla Ayça Bingöl Kimdir? Resimleri ve Biyografisi 2. Resmi büyütmek için üzerine tıklaAyça Bingöl Kimdir? Resimleri ve Biyografisi
3. Resmi büyütmek için üzerine tıkla Ayça Bingöl Kimdir? Resimleri ve Biyografisi 4.Resmi büyütmek için üzerine tıklaAyça Bingöl Kimdir? Resimleri ve Biyografisi
5. Resmi büyütmek için üzerine tıkla Ayça Bingöl Kimdir? Resimleri ve Biyografisi 6. Resmi büyütmek için üzerine tıklaAyça Bingöl Kimdir? Resimleri ve Biyografisi
7. Resmi büyütmek için üzerine tıkla Ayça Bingöl Kimdir? Resimleri ve Biyografisi 8.Resmi büyütmek için üzerine tıklaAyça Bingöl Kimdir? Resimleri ve Biyografisi
9. Resmi büyütmek için üzerine tıkla Ayça Bingöl Kimdir? Resimleri ve Biyografisi 10.Resmi büyütmek için üzerine tıklaAyça Bingöl Kimdir? Resimleri ve Biyografisi

Yorum Bırakın

Yorumunuzu Buraya Yazın!

İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
lale - 29.04.2011 - 22:10
harikasın ayça ablacım seni çooooooooook seviyurum başarılar dilerim