Manşetler

Buradasın: Biyografi » Tiyatro - Oyuncu » Berrak Tüzünataç Kimdir? Resimleri ve Biyografi
 

Berrak Tüzünataç Kimdir? Resimleri ve Biyografi

Reklam

Berrak Tüzünataç Kimdir? Resimleri ve Biyografi

Berrak Tüzünataç  Berrak Tüzünataç Kimdir - berrak tüzünataç - berrak tüzünataç ezel - berrak tüzünataç boyu -  berrak tüzünataç twitter .

Doğum tarihi    2 Kasım 1984
Doğum yeri     Yalova, Türkiye

Berrak Tüzünataç (d. 2 Kasım 1984, Yalova) Türk sinema ve dizi oyuncusu. Liseyi Koç Özel Lisesinde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olmuştur. Daha sonra Number 1 TVde haber sunarak ekranlara, Yılmaz Erdoğanın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım atan Tüzünataç, Kanal Dde yayınlanan Ödünç Hayat ta rol aldı. Elveda Rumeli adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırmakta olan oyuncu dizinin 73. bölümünde, canlandırmış olduğu Vahide karakterinin öldürülmesiyle diziye veda etmiştir. Show TVde yayınlanan Bu Kalp Seni Unutur Mu adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı.Ayrıca Serdar Ortaçın 2004 yapımı Canıma Minnet adlı klibinde oynamıştır.

Filmografi


Beyzanın Kadınları (2005)
Ödünç Hayat (2005)
Organize İşler (2005)
Elveda Rumeli (2007)
Bu Kalp Seni Unutur mu (2009)
Kıskanmak (2009)
Ejder Kapanı (2010)
Ezel (2010)

Yorum Bırakın

Yorumunuzu Buraya Yazın!

İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 

Bu içerik İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?